Turun myymälämme palvelee ma-pe 10.00 - 18.00 la 10.00 - 16.00 |

Asiakaspalvelu 020 7660 800 |

Tilaukset ilman toimituskuluja! (Yli 40 €) |

Luovutushuolto |

Hintatakuu |

Premium-tason speksit taskurahalla!

Premium-tason speksit erittäin edullisessa hintaluokassa!

Jet Guitars on uusi sähkökitaramerkki, joka on suunniteltu kaiken tasoisille soittajille niin aloittelijoista aina kokeneisiinkin kitaristeihin. Kaikkia Jet Guitars malleja yhdistää korkealuokkaiset materiaalit ja erittäin maltillinen hintalappu. Jet-kitaroiden laatu sekä viimeistely on yllättänyt niin soittajat kuin kriitikotkin ja kitaroista löytyy sellaisia ominaisuuksia, joita ei usein tämän hintaluokan kitaroissa näe, kuten esim. luusatula ja paahdettu vaahterakaula. Tässä lyhyet esittelyt muutamasta eri Jet Guitars -sarjasta:

JS-300 -sarja (SSS) alk. 198,00 €:

Mikäli etsit perinteistä sähkökitaraa joka sekä näyttää, tuntuu että kuulostaa perinteiseltä ST-malliselta kitaralta, Jet Guitars JS-300 -sarjan mallit ovat sinua varten. Niiden runko on valmistettu lehmuksesta, kun taas otelauta on mallista riippuen joko paahdettua kanadan vaahteraa tai ruusupuuta. Kaula kaikissa JS-300 -sarjan malleissa on paahdettua vaahteraa, joka on materiaalivalintana erinomainen, kun huomioi Suomen ilmaston kosteudenvaihtelut. Paahdettu vaahtera on huomattavasti vakaampaa kuin paahtamaton puu eikä se näin ollen reagoi kuivuuteen yhtä herkästi!

Mikrofoneiksi on valikoitunut kolme keraamista yksikelaista mikrofonia, jotka tarjoavat ST-malleille ominaista perinteistä soundia ja iskevyyttä. Kitara on varustettu myös viisiasentoisella mikkikytkimellä, Volume/Tone/Tone-kontrolleilla sekä kuuden kiinnityspisteen tremolo-tallalla. Kirsikkana kakun päällä on luusatula, jota ei usein tämän hintaluokan kitaroissa näe.

JS-400 -sarja (HSS) alk. 218,00€:

JS-400 -sarjan kitarat ovat varustettu pitkälti samoilla spekseillä kuin JS-300, mutta mikrofoneiksi on valikoitunut kahden keraamisen yksikelaisen mikin lisäksi keraaminen tallahumbucker. Lisäksi JS-400 -sarjan kitaroiden kaulaliitos on pyöristetty ja hieman ohuemmaksi viistetty moderniin tyyliin, joten ylimmille nauhoille pääsy on entistäkin helpompaa. Talla on myös modernimpaa perua ja kyseisen sarjan malleista löytyy kahden kiinnityspisteen tremolo-talla. 

JT-300 -sarja alk. 198,00 €:

Mikäli kaipaat TE-mallista sähkökitaraa, JT-300 -sarjan mallit ovat erinomainen valinta. Niiden runko on valmistettu lehmuksesta, kun taas otelauta on mallista riippuen joko paahdettua kanadan vaahteraa tai ruusupuuta. Kaula kaikissa JS-300 -sarjan malleissa on paahdettua vaahteraa, joka on materiaalivalintana erinomainen, kun huomioi Suomen ilmaston kosteudenvaihtelut. Paahdettu vaahtera on huomattavasti vakaampaa kuin paahtamaton puu eikä se näin ollen reagoi kuivuuteen yhtä herkästi!

Mikrofoneiksi sen sijaan on valikoitunut kaksi keraamista yksikelaista mikrofonia, jotka tarjoavat TE-malleille ominaista perinteistä soundia ja twängiä. Kitara on varustettu myös kolmiasentoisella mikkikytkimellä, Volume- ja Tone-kontrolleilla sekä perinteisellä TE-tyylisellä tallalla. Kirsikkana kakun päällä on luusatula, jota ei usein tämän hintaluokan kitaroissa näe.

JT-350 -sarja alk. 358,00 €:

JT-350 -sarjan kitarat ovat varustettu pitkälti samoilla spekseillä kuin JT-300, mutta mikrofoneiksi on valikoitunut kahden keraamisen yksikelaisen mikin sijaan Alnico-magneeteilla varustettu yksikelainen tallamikrofoni sekä humbucker-kaulamikrofoni, joka takaa täyteläisen ja pehmeän kaulamikrofonin soundin. Kitara on varustettu myös kolmiasentoisella mikkikytkimellä, Volume- Tone-kontrolleilla sekä kuuden satulapalan Wilkinson-tallalla. Lisäksi Tone-potikkana on nostopotikka, jolla humbuckerin saa puolitettua. Kirsikkana kakun päällä on luusatula, jota ei usein tämän hintaluokan kitaroissa näe.

JJ-350 -sarja alk. 358,00 €:

Lisäksi Jet Guitarsin valikoimasta löytyy myös Jazzmaster-tyylinen sähkökitara. Sen runko on lehmusta, kun taas niin otelauta kuin kaulakin ovat kanadalaista paahdettua vaahteraa. Mikrofoneiksi on valikoitunut kaksi Jet Guitarsin omiin spesifikaatioihin rakennettua keraamista humbucker-mikrofonia, jotka takaavat tuhdin soundin. Kitara on varustettu myös kolmiasentoisella mikkikytkimellä, Volume- ja Tone-kontrolleilla sekä kielet läpi rungon vievällä Tune-O-Matic -tyylisellä tallalla. Kirsikkana kakun päällä on luusatula, jota ei usein tämän hintaluokan kitaroissa näe.

Sähköbassot alk. 398,00€:

Jet Guitars on herättänyt huomiota kitaristien parissa viime vuosina kiitos uskomattomien speksien ja edullisten hintojen. Tähän asti basistit ovat joutuneet katsomaan sivusta, mutta nyt viimein Jet Guitars valmistaa myös bassoja!

Jet Guitars JJB-300 on varustettu erityisellä paahdetulla poppelirungolla, joka takaa huipputason resonanssia ja keveyttä. Kitaroiden tapaan basso on varustettu paahdetulla vaahterakaulalla ja viimeistely on totuttuun tapaan huippulaatua. Tuntumaltaan kaula on JB-tyyliselle bassolle ominaisen kapea (satulanleveys on vain 1.5"), joten soittotuntuma on erittäin miellyttävä. Kirsikkana kakun päällä on luusatula, jota ei usein tämän hintaluokan bassokitaroissa näe.

Kurkkaa tarkempi valikoima seuraavan linkin takaa:

https://www.soitinasema.fi/bra...

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit